Öne Çıkanlar terörist Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel fenerbahçe Opeth İsrail kültür ve turizm bakanlığı Judas Priest Liaoning Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Beşiktaş-Leipzig

İYİ Parti Genel Merkezi'nde Dervişoğlu - Destici Görüşmesi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile İYİ Parti Genel Merkezi binasındaki makamında bir araya geldi.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ersin Beyaz, İYİ Parti Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Toktaş ile Hukuk-Seçim İşleri ve Parlamento İle İlişkiler Başkanı Hakan Şeref Olgun'un da yer aldığı görüşme ardından iki lider ortak basın açıklaması yaptı. Ziyaretinden dolayı Destici'ye teşekkürlerini ileten Dervişoğlu, "Türkiye'nin meselelerini müzakere edebilme imkanı da elde ettik. Çok verimli bir görüşme olduğunu söyleyebilirim. Milletimizin geleceğine dair doğru ve önemli adımlar atılması noktasında karşılıklı görüşmelerimizin devam edeceğini, fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğimizi buradan kamuoyuna ilan ediyorum" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.