Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Acun Ilıcalı: "Diskalifeyi Reyting Malzemesi Yaptınız. YALAN!"

TV 8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye'de sosyal medyadaki eski paylaşımları nedeniyle Uğur Yılmaz Deniz yarışmadan diskalifiyesi konusunda TV 8'in sahibi Acun Ilıcalıdan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde yarışma jürileri tarafından karar yüzüne açıklanan Uğur Yılmaz Deniz gözyaşlarına hakim olamamıştı ve herkesten özür dileyerek yarışmadan diskalifiye olmuştu. Bu olayın sosyal medyada bilinmesine rağmen ve Uğur Yılmaz Deniz yarışmaya devam ettiğini görenler tarafında programdan geç diskalifiye olduğu ve diskalifiyeyi reyting için yaptınız gibi iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'dan sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama geldi. Ünlü yapımcı Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. YALAN! Canlı yayında elediniz. YALAN! MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir." ifadelerini kullandı. 

"Uğur Bana Teşekkür Etti"

"Diskalifeyi reyting malzemesi yaptınız. YALAN! Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşamımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti.

Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İFTİRA! Hiç bir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftira sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabi inandırabilirsen...." ifadelerini kullandı.

"Bir Genç Eskiden Yaptığı Hataları Nedeniyle Toplumdan Linç Yemek Üzereyken... "

"Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik.Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.