Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Alişan Eleştirilere Yanıt Verdi

Bu yıl yedincisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nde sahne alan Alişan, konser öncesinde kendisine yapılan eleştirilerle ilgili “Sosyal medyada yapılan yorumlar veya hakaretler inanın hiç umurumda değil” şeklinde konuştu.
 
7. Büyük Ankara Festivali’nin dördüncü gününde Demet Akalın ve Alişan sahne aldı. Konserden önce kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Alişan, “Yaptığım açıklamalar sonrasında üzerime çok gelindiğini düşünüyorum. Hakaret boyutunda olan ithamlarla ilgili hukuksal süreci zaten başlattım. Sosyal medyada yapılan yorumlar veya hakaretler inanın hiç umurumda değil” şeklinde konuştu.
 
Alişan, konserin başında 3 yıl aradan sonra aynı festivalde olmanın gurur verici olduğunu söyleyerek “3 yıl sonra bende değişen tek şey nişan yüzüğü oldu. Burada bekâr olan herkese de hayırlı bir kısmet diliyorum” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.