Öne Çıkanlar KPSS fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı Pietro Saletta Enis Berberoğlu enflasyon yunanistan gündem özeti kanser berat albayrak

Burcu Esmersoy, Yaz Sezonunu Caresse The Residences-Bodrum’da Yeni Evinde Geçiriyor

Ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy, yaz sezonunu Caresse The Residences-Bodrum’da yeni evinde geçirmeye devam ediyor


Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii'nin en sakin ve gizli noktasında hayat bulan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences, bu yaz izole ve güvenli bir tatil geçirmek isteyen ünlü simaların da gözde adresi oldu.

Ünlü oyuncu ve sunucu Burcu Esmersoy da, yaz sezonunu Caresse The Residences-Bodrum’da yeni evinde geçirmeyi tercih etti.

Türkiye’nin en etkili isimlerinden de biri olan Burcu Esmersoy, tüm yaz sezonu boyunca “Caresse The Residences-Bodrum”’daki göz alıcı Bodrum Karaada manzaralı evinden projelerine devam ederken yeni komşuları ile de tanıştı.

Sarışın ve renkli gözlü olduğu için kendisini güneşe benzeterek “Sunny” ismini takan komşuları ile de çok iyi anlaşan Burcu Esmersoy, komşuları ile sık sık bir araya geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.