Öne Çıkanlar tbmm teb Ebru Baki Kimdir YENİ Can Dostlar Defin Alanı cumhurbaşkanı erdoğan MazharFuat Tediye Ödemeleri Gezgin Dünya 2 (The Wandering Earth 2) Mavinin net karı Yeni Siyaset Anlayışını Hep Birlikte Kucaklayalım EMİNE ERDOĞAN

Burcu Hattat'tan Öğrencilere Destek

Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hattat'ın zarif eşi Burcu Hattat yardımseverliğiyle konuşulmaya devam ediyor. 

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hattat'ın zarif eşi Burcu Hattat yardımseverliğiyle konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın kadın taraftar grubu ‘Çarşı Kadın’ın köy okulları kampanyasına destek olan Burcu Hattat, Siirt-Pervari’deki bir köy okuluna 150 tane mont yolladı. Burcu Hanım ayrıca kendi arkadaş çevresini de köy okullarına destek olmaları için organize etmeyi  de ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.