Enbe Orkestrası’na Işın Karaca Eşlik Etti

AKS dinleti serisi kapsamında Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’e sahnede, Işın Karaca eşlik etti.

AKS sahnesinde sevilen şarkılarını seslendiren Işın Karaca, şarkılarına eşlik eden seyircilere enerjilerinden dolayı teşekkür etti. Enbe orkestrası& Behzat Gerçeker müzikseverlere Işın Karaca ile birlikte unutulmaz bir gece yaşattı.

Anne Kız Şarkı Söyledi

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile AKS sahnesinde bir araya gelen Işın Karaca’ya sahnede kızı Mia’da eşlik etti. Annesini dinlemeye gelen 5 yaşındaki Mia, Işın Karaca şarkı söylerken birden sahneye çıktı. Seyircilerin alkışları eşliğinde anne kız şarkı söyledi.




“Sevgili Behzat ve Arkadaşları Çalınca Başka Bir Keyif Oluyor”

Sahnede izleyenlere teşekkür eden Işın Karaca, “Enbe Orkestrası ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Kendi orkestramda kendi düzenim var, sevgili Behzat ve arkadaşları ile çalınca başka bir keyif oluyor. Kendimizi geliştirmek adına da bir araya gelmemiz çok önemli. Birlikte sürekli öğrenmek çok keyifli oluyor. AKS sahnesi nezih bir ortam dinleyiciye dinleti ortamında konser veriyor olmamız ise başka bir güzellik. İnsanlar, biz artık müzik dinleyemiyoruz, eskiden bir yerlerde çıkıyordunuz, dinliyorduk diyorlar. Biz bu konserleri geri getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.



Sahnede Işın Karaca’ya ve izleyenlere teşekkürlerini ileten Behzat Gerçeker de “Işın Karaca, benim çok sevdiğim, ülkemizin en önemli yorumcularından biri. Onunla çalışma çok keyifli. Daha önceki  albümümüzde ‘Sana Doğru’ adlı parçayı birlikte seslendirmiştik. Hatta sevgili Ajda Pekkan’da parçayı ne kadar güzel yapmışsınız demişti” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.