Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ırak türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4

Gündeş'ten 3'de 3!

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, hafta sonu boyunca Günay Restaurant'ta verdiği 3 konserle Bodrum sezonunu açtı. Gündeş, rezervasyonları günler öncesinde dolan 3 konserde de sesi ve zerafeti ile misafirlerini büyüledi. Şarkı söylemeyi çok özlediğini belirten Gündeş, "Şükürler olsun ki yine birlikteyiz, biz sizleri çok özledik" dedi. 

KONSERLERE ÜNLÜ AKINI!

Cemiyet hayatının ve iş dünyasının önemli isimleri de Ebru Gündeş'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Esra Öztürk, Elif İnci Aras, Derya Ayaydın, Ayşe Kazancı, Şeyda Yıldırım, Pınar Ayaydın Talay, Necmettin Karabacak, Sedef Fener, Metin-Aslı Şen, Nedim-Gamze Keçeli, Hande Demir, Zeynep Yılmaz, Benan Çetinkaya, Tülay Karadeniz, Ahmet-Pınar Karaçöl, Esra Oktay, Rabia Kurşun, Sonnur Gençtürk, Aslı Taşova, Senem Taşkın, Fulya Terim, Volkan Bahçekapılı-Buse Terim, Gülseren Budayıcıoğlu gibi ünlü isimler 3 günlük konser maratonunda Günay Restaurant'ta yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
BodrumEbru Gündeş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.