Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Kadıoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Kadıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmet-Hülya Kadıoğlu çiftinin oğlu Onur Can, Konyalı iş insanı Yavuz-Aynur Hantumanlı çiftinin kızı Esma Nur ile önceki akşam Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşen nikah ve düğün töreniyle bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Çiftin nikahını Başakşehir Belediyesi memurunun kıydığı törenin nikah şahitliğini ise Yaren Karatepe, Tolga Kadıoğlu ve Ahmet Durmuş yaptı. İş dünyasından da çok sayıda ismin katıldığı gecede misafirler çiftin mutluluğuna ortak oldular. Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği törende Canan Enderson, Tarık Sezer ve Orkestrası müzik dinletisiyle misafirlere keyifli anlar yaşattı. Çift ve tüm misafirler Ebru Gündeş’in muhteşem sahnesiyle gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

Levent’te gerçekleşen görkemli düğünde Vakko gelinlik tercih eden Esma Nur Kadıoğlu’nun güzellik ve zarafetini eşi Onur Can Kadıoğlu Tween marka damatlıkla tamamladı. Genç çift balayı için İtalya’yı tercih edecek. Organizasyonunu Arsevi Yeter’in gerçekleştirdiği düğün töreninin müziğini de aranjör ve besteci Murat Yeter çifte düğün hediyesi olarak yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halktan biri 2 yıl önce

Şu fani dünyada zengin zengin ile evleneceğine fakir bir ailenin evladıyla evlenip dünya adalet dengesini kurmakta rol olsalar daha iyi değil mi?
Fakir ailelerin de ne kadar zeki, çalışkan ve potansiyeli yüksek evlatları var. Böylece adil dengeler kurulur, çiftler daha huzurlu ve mutlu olurlar.
Zenginin zenginle evlenmesi demek, daha şımarık, tatminsiz ve daha dünyevi evlatların yetiştirileceğinin teminatıdır. Ülkemizde büyük insanların
akademisyenlerin köylerden çıktığı gerçeği de unutulmamalı. Ve insanlığa en yararlı işler de onlardan çıkıyor yani hakir görilen çoban çocuklarından.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Misafir Avatar
Halktan biri 2 yıl önce @Halktan biri

bu arada bu gençlerimizi Allah sonsuz mesut bahtiyar etsin...

Beğenmedim! (0)