Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Mehmet Kutman, Nassau Kruvaziyer Limanı’nı Hollywood Ünlüleri İle Açtı

Mehmet Kutman’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global Yatırım Holding'e bağlı dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding (GPH), Nassau Kruvaziyer Limanı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenilenen limanın resmi açılışı büyük bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine Netflix’te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü oyuncuları Melissa Roxburgh ve JR Ramirez dahil olmak üzere birçok Hollywood yıldızı ve denizciliğe yön veren dünyaca ünlü şirketlerin yöneticileri de katıldı.

Mehmet Kutman’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global Yatırım Holding'e bağlı dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding (GPH), portföyündeki Nassau Kruvaziyer Limanı'nı yenileme çalışmalarının ardından hizmete aldı. Bahamalar’ın başkenti Nassau’da şehir ile bütün bir liman olarak tasarlanan Nassau Kruvaziyer Limanı’nın açılışı görkemli bir kutlama ile gerçekleşti.

 

Birçok ünlü oyuncu ve model geceye katıldı

Bahamalar Başbakanı Hon. Philip Davis ve Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Yatırım ve Havacılık Bakanı I. Chester Cooper gibi önemli isimler, açılış töreninde konuşma yaptı. Törene, Netflix'te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü oyuncusu Melissa Roxburgh ve JR Ramirez, ABD’li model ve oyuncu Tyson Beckford, İsveçli model Alex Lundqvist eşi Keytt Lundqvist, kült şov programı The Real Housewives of New York City’de yer alan girişimci Dorinda Medley, Cold Case ve Mulholland Çıkmazı’nın aktristi Michele Hicks, Girls dizisinin aktristi Zosia Mamet ve X-men: Geçmiş Günler Gelecek filmindeki rolü ile de hatırlanan Evan Jonigkeit gecede yer alan ünlü isimlerdi.

Üç Emmy Ödüllü gazeteci Carole Radziwill, birçok filmde yer alan aktör Anthony Anderson, ünlü şef Adam Kenworthy, aktirist Danielle Brown, model Ashley Haas, İngiliz model Sophie Sumner de geceye katılanlar arasındaydı.

Sektöre yön verenler de gecede yer aldı

Etkinlikte Mehmet Kutman’ın yanısıra kruvaziyer sektörüne yön veren önemli isimler de yer aldı. Nassau Kruvaziyer Limanı CEO'su Mike Maura Jr., Royal Caribbean International CEO'su Michael Bayley, Disney Kruvaziyer Başkan Yardımcısı Jose I. Fernandez, Norveç Kruvaziyer Şirketi Başkanı David Herrera, Carnival Corporation Kıdemli Başkan Yardımcısı Marie McKenzie, MSC Kruvaziyer CEO'su Rick Sasso geceye katıldılar. Global Ports Holding, dünyaca ünlü benzer isimlerin katılımıyla gelecek dönemde Türkiye’de de bir açılış gerçekleştirecek.

Resmi kurdele kesiminin ardından geleneksel Junkanoo Rush etkinliğiyle birlikte konuklar keyifli anlar yaşadı. Gecede Bahamalar’ın ünlü sanatçıları Encore Band, D-Mac, Visage ve Willis and the illest konuklara unutulmaz bir müzik keyfi sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.