Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE Entübe Sayısı recep tayyip erdoğan haberleri

Seda Sayan 24 Kasım Mesajıyla Duygulandırdı...

Türk müziğinin güçlü seslerinden Seda Sayan Günay Restaurant'ta muhteşem bir performansa imza attı. Sahnesinin ilk bölümü için modacı Seda İnan imzalı kırmızı derin yırtmaçlı bir elbise tercih eden Seda Sayan, birbiri ardına söylediği slowlarla Günay'da duygusal rüzgarlar estirdi.

JET TEKLİFE JET YANIT... 

SEDA SAYAN'A TRANSFER'' SÜRPRİZİ

Kendisini dinlemeye gelen konukları arasında yer alan Azka Otel'in sahibi Bülent Kaya'ya, ''geçtiğimiz yaz çok kısada olsa birlikte çalıma şansımız oldu. Şimdilerde Azka Müzik gibi cidi bir yapılanma içine girdiğini biliyorum. Öyle sanıyorum ki; yakında beni de transfer edersiniz.'' sözleri ile takılan güzel sanatçı, jet hızıyla aldığı transfer teklifiyle şaşkına döndü. ''Gurur duyarım.'' sözleriyle soluğu Bülent Kaya'nın yanında alan Seda Sayan, bu ince ve hızlı teklif için kendisine teşekür etti.

MASTERCHEF İZLEMİYORUM...

Yine konukları arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde MasterChef yarışmasından elenen Suna'ya da destek çıkan başarılı sanatçı  ''Sen programdan elendin, Tv8 ailesinden biri olmama rağmen programı izlemiyorum. Şu kıza baksanıza, bu kızı nasıl eleyebilirsiniz. Ben seni geri çağıracaklarını düşünüyorum. Halk seni çok sevdi'' dedi. Suna Aydın'a açık desteğini ilan eden Sayan, güzel yarışmacıyı sahnesinde ağırlayıp moral verdi.

ÇOCUKLARINIZA ÖĞRETMENLERİNE SEVGİ VE SAYGIYI ÖĞÜTLEYİN...

ÖĞRETMENLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ...

Konserin ikinci yarısına yine Seda İnan imzalı ışıltılı bir kıyafetle çıkan Seda Sayan, bu kez hareketli şarkılarıyla Günay Restaurant'ı ayağa kaldırdı. Son bölümde ''Artık 24 Kasım'a girdik. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri öğretmenlik. Bazen bir harf öğretebilmek için, topluma fayalı bireyler yetiştirebilmek için canınızı siper etmeniz gerekiyor bu meslekte. Küçücük kalplere ilk sevgi tohumlarını eken bu kutsal mesleğin neferlerine çok şey borçluyuz. Eve gidince, yarın, her gün... Çocuklarınza öğretmenlerine karşı saygı ve sevgi dolu olmalarını öğütleyin. Benim sizlerden bir kardeşiniz olarak bu geceye özel yegane ricam budur...'' sözleri ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü duygu dolu sözlerle kutlayan Seda Sayan uzun süre ayakta alkışlandı.

Yaklaşık iki saat boyunca hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan Seda Sayan, performansını  tezahüratlar eşliğinde noktalardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.