Öne Çıkanlar Yüz felci nasıl olur Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Bedri Girit Çin Cumhurbaşkanı AKP Sadece Ülkeyi Değil Kuşadası Belediyesinde mesai saatleri MünsterZonguldak Sarıkeçili Yörükleri selda bağcan haberleri Taklacı Hollanda Temyiz Mahkemesi Cem Fındıkoğlu Şenol Somuncu

Sıla 14 Şubatta Ankara’da Sahne Alacak

Sıla, İstanbul’ da verdiği 5 ‘’Heybeden Şarkılar’’ konser serisinin ardından, 14 Şubat Sevgililer Gününde Congresium Ankara’ da hayranları ile buluşacak.
 
Sıla ’Heybeden Şakılar’’ konser serisi hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’ da, gerçekleştirmiş olduğu 5 muhteşem konserin ardından sanatçı, 14 Şubat Sevgililer Gününde Ankaralı hayranları ile buluşacak. Ünlü sanatçı konserde, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.