Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Hudut mühimmat Kuşadası Belediyesi Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri DP Genel Başkanı Gültekin Uysal CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Sinemanın Ve Gönüllerin Sultanı Türkan Şoray Cepa'da

Sadece Türk sinemasının değil gönüllerin de sultanı Türkan Şoray, Anneler gününe özel bir etkinlik için 6 Mayıs Cumartesi günü, Cepa’da Ankaralılarla buluşacak.
 
Unutulmaz filmleriyle gönüllere taht kuran ve toplamda 222 filmde rol alarak dünyanın 'en çok film çeviren' kadın oyuncusu Türkan Şoray, 6 Mayıs saat 15.00’de Ankaralı hayranlarıyla kucaklaşmaya hazırlanıyor.
 
"Sevgiyle yapılamayacak bir şey yoktur diye düşünüyorum. Gücü sevgiyle birleştirirsek, birçok sorunun üstesinden gelebiliriz" diyen ve UNICEF Türkiye tarafından iyi niyet elçisi seçilen Türkan Sultan, annelik ve sinema anılarını Cepa ziyaretçileriyle paylaşacak. Ardından son çıkarttığı “Sinemam Ve Ben” adlı kitabını okurları için imzalayacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.