Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Tuvana Türkay’dan Yeni Single Çalışması “Geceler”

Müzik kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen,  hem oyunculuğu hem de sesiyle sevenlerini etkisi altında bırakmaya devam eden Tuvana Türkay,  başarılı çalışması “Ah Aşk” ın hemen ardından yeni single çalışması “Geceler” i müzik severlerin beğenisine sundu. 

 Sözü ve müziği Tuvana Türkay, düzenlemesi ise Muammer Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan şarkının, Phoenix stüdyolarında otuz kişilik bir ekiple çekilen klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi. Tuvana Türkay’ın kostüm tasarımı Boreal Brandlifting tarafında yapıldı.

Tuvana Türkay’ın “Geceler” adlı çalışması  Akademi Organizasyon & DMC tüm dijital platformlarda yayında!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.