Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Kovid19 istanbul COVID19 aşısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı berat albayrak

Ünlü Süpermodel Imaan Hammam, Estée Lauder’ın Yeni Global Marka Elçisi Oldu

Moda dünyasının en büyük yıldızlarından Hollandalı süpermodel Imaan Hammam Mayıs ayı itibarı ile  Estée Lauder markasının yeni Global Marka Elçisi olarak seçildi. Imaan da tıpkı Adut Akech, Ana de Armas, Amanda Gorman, Bianca Brandolini D’Adda, Carolyn Murphy, Grace Elizabeth, Karlie Kloss, Kōki ve Yang Mi gibi Estée Lauder’ın global yetenek kadrosuna katılıyor. Imaan'ın Estée Lauder imzalı ilk kampanyası Temmuz 2023'te yayınlanacak.

Estée Lauder ve AERIN Beauty Küresel Marka Başkanı Justin Boxford bu ses getirecek iş birliği ile ilgili “Imaan, moda endüstrisinde hızla bir ikon haline geldi. Muazzam enerjisi, karizması, güzelliği ve çalışkanlığı yanı sıra, genç kadınlar için savunuculuk yapma tutkusu ve özverisi, markamızın temel değerlerine derinlemesine bağlanır ve tüketicilerimize küresel olarak ilham vermeye devam etmemize yardımcı olur.” dedi.

Ünlü süpermodel Imaan Hammam ise projeyle ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi: “Estée Lauder ailesinin bir parçası olduğum için çok onurluyum, Estée Lauder, zengin bir mirasa ve en ikonik güzellik ürünlerinden bazılarına sahip olsa da, dünya çapında kadınların ilerlemesine öncülük yapmak için en gurur duyduğum markalardan biri oldu.”

Imaan Hammam kimdir?

Fas ve Mısır kökenli olan Hollandalı süpermodel ve aktivist Imaan Hammam, moda endüstrisinde bir ikon olmanın yanı sıra, genç kadınlar için de örnek teşkil ediyor. İki göçmenin altı çocuğundan biri olarak Amsterdam'da büyüyen Imaan, 2013'te Jean-Paul Gaultier, Givenchy, Hermes, Proenza Schouler, Chanel ve Valentino için podyuma çıktı.

Steven Meisel, Craig McDean, Annie Leibovitz, David Sims, Mert & Marcus, Willy Vanderperre, Jamie Hawkesworth, Inez & Vinoodh ve Mario Sorrenti gibi ünlü moda fotoğrafçılarının favori modellerinden biridir. Amerikan Vogue'un Eylül sayısıyla birlikte İtalyan, İngiliz, Fransız, Meksika, Arap, Çin, İspanyol ve Japon baskılarının yanı sıra Harper's Bazaar, WSJ, i-D, Elle ve Vanity Fair gibi dergilerin kapaklarını süsledi. Ayrıca Tiffany & Co, Chanel, Versace, Fendi, Moschino ve Calvin Klein gibi markaların kampanyalarında da yer aldı.

She’s the First adlı kar amacı gütmeyen kuruluşun global elçisi ve aynı zamanda 2021 yılının 'Yılın Güçlü Kadını' unvanını kazanan Imaan, her kesimden genç kadınların savunucusudur. Aktivist olarak rolü ve moda endüstrisine katkılarıyla tanınan Imaan, 2020 yılında Bazaar Kadınlarının Yılı ödüllerinden birini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.