Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Yeni Klibinde Güzelliğini Konuşturdu!

Güzelliği ile göz kamaştıran şarkıcı Hera, Öle Öle, Vole ve Yanar gibi şarkılarının ardından farklı bir yorum ve sound ile müzikseverlere büyük bir sürpriz yaşattığı Kenan Doğulu’nun efsane şarkısı Ara Beni Lütfen’i dinleyicilerle buluşturuyor. 

Sözü ve müziği Kenan Doğulu’ya ait olan şarkının düzenlemelerinde başarılı sanatçı Hera’ya sevgilisi Ozan Doğulu eşlik ediyor.

Sahne hayatındaki etkileyici duruşu, güzelliği ve güçlü repertuvarı ile müzikseverlerin dilinden düşmeyen Hera, solo kariyerindeki iddiasını gerçekleştirdiği başarılı projelerle sürdürüyor.

Swissotel The Bosphorus İstanbul’da çekimi gerçekleştirilen klibinde giydiği kostümler ve makyajı ile olay yaratan Hera, baş döndüren bir çalışmaya imza atıyor. 

Ara Beni Lütfen’in yönetmen koltuğunda Merve Fatma yer alırken klipte Hera’nın saçları Nuri Şekerci, makyajı Berk Silka ve styling’i Zeynep Zekioğlu tarafından yapıldı.

Hera’nın yeni şarkısı Ara Beni Lütfen, DGL & DMC etiketi ile 28 Ocak Cuma günü itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Klibi izlemek için tıklayınız!

Şarkı Künyesi

Sanatçı: Hera

Şarkı: Ara Beni Lütfen

Söz-Müzik: Kenan Doğulu

Düzenleme: Ozan Doğulu

Mix-Mastering: Aliş Kaygusuz

Yapım: DGL & DMC

Klip Künyesi

Klip Yönetmeni: Merve Fatma

Saç: Nuri Şekerci

Makyaj: Berk Silka   

Styling: Zeynep Zekioğlu

Kamera Asistanı: Güfran Ünsel

Işık Şefi: Oğuz Kandemir

Sponsor Mekan: Swissotel The Bosphorus

Hera Aslan

24 Aralık 1990 yılında Malatyalı bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Hera Arslan, İstanbul’da doğdu. Müzik kariyerine çocuk yaşlarda piyano ve viyolensel çalarak başladı. Müzik dışında yedi sene bale dersleri aldı. Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Bir dönem Habertürk ve Ntv Spor gibi önemli televizyon kanallarında spor spikerliği yaptı. Müziği hayatından hiç çıkartmayan Hera, yıllar içinde kendi bestelerini yapmaya devam etti. Sözü ve müziği kendisine ait olan ilk single çalışması Öle Öle ile müzik piyasasına adım atan Hera, bu projesini Ozan Doğulu ile tamamladı. Oldukça iddialı bir çıkış yakalan Hera, ikinci sarkışı Vole ile de dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürdü. Enstrümanlarla da arası iyi olan Hera, iyi derecede bateri ve bas gitar çalıyor. Son olarak Ozan Doğulu’nun 130 Bpm Kreşendo albümünde yer alan Yanar adlı şarkıyı söyleyen Hera, müzik çalışmalarını ve konserlerini tüm hızıyla sürdürüyor. İstanbul’un gözde mekanlarında sahne hayatına devam eden Hera, etkiletici duruşu, güzelliği ve güçlü repertuvarıyla hayranlarının ilgisini çekiyor. 2022 yılının ilk aylarında dinleyicisiyle buluşturacağı Kenan Doğulu’nun Ara Beni Lütfen adlı şarkısına yeni bir soluk getiren Hera Aslan, bambaşka bir yorum ve sound ile sevenlerine büyük bir sürpriz yapacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.