Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

"84 Milyonun Tamamının Hayat Standardını Yükseltmek İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Türk siyasetinin kalitesini düşürenlere aldırmadan, 84 milyonun tamamının hayat standardını yükseltmek, huzur ve esenliğini sağlamak için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerini, mahallelerini, hanelerini selamladı.

“Bugün bir kez daha Edelerle bir araya gelmenin bahtiyarlığı içindeyim” diye sözlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kahramanlar diyarı Maraş’a daha önce geleceklerini ancak orman yangınları nedeniyle ziyareti ertelediklerini belirterek, yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

“DEVLETİMİZ, ARTIK 80’LERİN, 90’LARIN ENKAZ ALTINDA KALAN DEVLETİ DEĞİLDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Afet haberini alır almaz, devletimizin tüm imkânlarını vatandaşlarımız için seferber ettik. İlgili bakanlarımızı, kurum başkanlarımızı ve milletvekillerimizi çalışmaları idare etmek üzere hemen bölgeye gönderdik. Uçaklar, helikopterler, iş makinaları, botlar, itfaiye araçları, arazözler, on binlerce personel ve araç-gereçle felaket bölgelerine büyük bir çıkarma yaptık. Temel gıda maddelerinden barınmaya, enerjiden iletişime ve psiko-sosyal desteğe kadar vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını giderdik.”

Vatandaşın devletini yanında görmek isteği zor günlerinde, afetzedelere  “devlet nerede” diye sordurmadıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin “kerim devlet” vasfının, yaşanan son hadiselerle bir kez daha kendini belli ettiğine işaret etti.

“Devletimiz, artık 80’lerin, 90’ların enkaz altında kalan devleti değildir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin gücüne bağlı olarak imkânları da genişlemiştir. Bugün artık ekonomisiyle büyük, hedefleriyle büyük, şefkati ve vicdanıyla büyük bir Türkiye Cumhuriyeti vardır. Benzer afetlere maruz kalan batılı ülkeler, günlerce afet bölgelerine ulaşamazken, devletimiz vatandaşını sahipsiz bırakmamıştır” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEYE VE MİLLETE HİZMET DAVASINDAN ASLA SAPMADIK, SAPMAYACAĞIZ”

“Muğla’dan Kastamonu’ya, Antalya’dan Bartın’a, Rize’den Artvin’e kadar sel ve yangın felaketini yaşayan illerimizin tamamı, devletimizin gücünü, devletimizin imkânlarını ve yardım elini yanında hissetmiştir” değerlendirmesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye,  sivil toplum kuruluşlarımızın da olağanüstü çabalarıyla bu süreci dünyaya örnek gösterilecek bir başarıyla yönetmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Türk siyasetinin kalitesini düşürenlere aldırmadan, 84 milyonun tamımın hayat standardını yükselmek, huzur ve esenliğini sağlamak için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.