Öne Çıkanlar ırak pkk Asena fetö terörist ICBC) spk cumhurbaşkanı erdoğan TarımGFE CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhur İttifakı ziraat

Abdullah Gül: Açıklamamı Yarın Yapacağım

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı konusunda yarın açıklama yapacak.

Abdullah Gül, Cuma Namazı çıkışında cumhurbaşkanlığına adaylığı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu. Seçimlerin memleket için hayırlı olmasını dileyen Gül şöyle dedi:

“Seçim deyince beklentiler, tartışmalar, heyecanlar bunlar da seçimin bir parçası. Bunlardan kaçınılmaz, memleketin geleceğinden kaygı duyan, daha iyi olsun diye uğraşan, tartışan herkes bu kaygıyı taşıyacaktır. Bugünlerde yoğun olarak bu tartışmalar olurken benim ismim etrafında da çok herkes bir şeyler söylüyor. Bunlara böyle bir cami önünde konuşmak, düşüncelerimi açıklamak pek istemem. Yarın sizleri çağıracağım, ne düşündüğümü ne yapacağımı bunları size detaylı olarak yarın anlatacağım. Cami önünde memleketin geleceği ile ilgili önemli meselelerin konuşmayı çok doğru bulmuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.