Öne Çıkanlar galatasaray tsk istanbul sakarya Gara ihracat azerbaycan iran imf nato AB ak parti

ABP: “Covid-19 Şeytana Karşı Uyanış Mitingi Düzenlenecek!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Covid-19 salgınının küresel boyutunu gözler önüne sermek için büyük İstanbul mitingi gerçekleştireceklerini söyledi. Covid-19'un laboratuvar ortamında üretildiğini belirten Yalçın:" Şeytani güçlerin planlarını öğrenmek ve bilinçlenmek için tüm vatandaşlarımızı bu mitinge davet ediyorum" dedi.



Anadolu Birliği Partisi şu sıralar büyük İstanbul mitingine hazırlanıyor. Covid-19 konulu mitingde virüsün laboratuvar ortamında hazırlandığı, nasıl yayıldığı, aşının etkileri gibi birçok konu konuşulacak. Mitingle ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Yalçın, herkesi mitinge davet ederek:" Planlı salgınla birlikte 3.5 yıldır birlikte yaşıyoruz. Kısacası 3.5 yıldır “KÜRESEL ŞEYTANLARIN”planları ile karşı karşıyayız. Onun için de dünyada ilk kez Türkiye’de, “ŞEYTANA KARŞI UYANIŞ”mitingi yapmaya karar verdik. Covid salgını nedir, nasıl ortaya çıktı, nasıl yayıldı, ortaya atılan iddialar teori mi, gerçek mi? Kanıtlarıyla hep birlikte bilinçleneceğiz. Yer: İstanbul. Tarih ve zamanı da yakında açıklayacağız. Kimse yapmasa bile Anadolu Birliği Partisi elini değil gövdesini taşın altına koyacaktır. Bilinçlenmek isteyen herkese bu mitinge bekliyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.