ABP Genel Başkanı Yalçın: “AKP Kazandıkça Ümmet Kaybetti!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, İsrail'in son olarak Gazze'deki bir hastaneyi hedef alarak gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin kınama mesajı yayımladı. Başkan Yalçın:" İsrail savaş değil soykırım yapıyor" dedi.



İsrail savaş uçakları, son olarak Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Filistin Sağlık Bakanı saldırıda 500 sivilin hayatını kaybettiğini belirtti. İsrail tarafından düzenlenen saldırılara ilişkin çok sert açıklamada bulunan Başkan Yalçın, her zaman Filistin halkının yanında olduğunu ifade ederek:" İsrail tarihi görülmemiş saldırılarına acımasızca devam ediyor. Masum halkı, sivilleri alenen katlediyor. Hastaneyi bombalayarak insanlık suçu işliyor. İsrail bunları yaparken tüm Dünya el pençe onu izliyor. Birleşmiş Milletler dediğimiz aslen Birleşmiş İlletler de bu katliamı gülerek izliyor. Hadi onlar Yahudiyiz biz diyerek susuyor, biz neden susuyoruz. Neden adım atmıyoruz. Daha kaç masum, daha kaç çocuk acımasızca katledilecek. Hani AKP kazanınca Kudüs, Filistin, Gazze, Mekke, Medine kazanacaktı? 22 yıldır hep AKP kazandı. Ama ne hikmetse kaybeden hep ümmet oldu." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.