Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Entübe Sayısı Kovid19 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

AK Parti Gerçekleşen Vaatleri Broşür Yaptı

AK Parti, seçim beyannamesinde yer alan ve bugüne kadar gerçekleştirilen vaatleri bir kitapçıkta bir araya getirdi.

AK Parti, kitapçıkta bir aylık icraatlarına yer verirken “Söz verdik yapıyoruz, bir ayda gerçekleştirilen vaatler” adıyla anlatılan vaatler kapsamlı bir şekilde anlatıldı. Seçim beyannamesinde yer alan vaatlerden bir ayda nelerin gerçekleştiği de isim isim belirtildi.

Gençlere proje karşılığı 50 bin TL’lik karşılıksız nakdi desteğin hayata geçirildiği anlatılan kitapçıkta, gençlere verilecek çeyiz yardımlarının da başvuru koşulları ve nasıl başvurulacağının da ayrıntılarına yer verildi. Evlenecek gençlerin çeyiz yardımı alabilmesi için, hiç evlenmemiş olması ve 27 yaşından önce evlenme şartı getiriliyor. Bugüne kadar verilen ve yerine getirilen vaatler arasında, gençlere 100 bin TL faizsiz kredi desteği, lisans öğrencilerine verilen burs ücretinin 330 TL’den 400 TL’ye çıkarılması, esnafa 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredinin verilmeye başlandığı da vurgulandı.

Çiftçilere verilen destek sözünün çeşitlenerek devam edeceği belirtilen kitapçıkta ayrıca asgari ücretin  bin 300 TL'ye çıkarıldığı, tüm işçi ve Bağ-Kur emeklilerine yıllık ilave bin 200 zam verileceği de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.