Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Vatandaşa Götürülen Hizmetin Üstüne Parti Damgası Vurmaya Gerek Yok”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Vatandaşa götürülen hizmetin üstüne parti damgası vurmaya gerek yok. Kişisel damga vurmaya gerek yok. Bütün imkanlar Devletin, belediyelerin bütün imkanları vatandaşındır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, MYK toplantısı sonrası yaptığı basın toplantısanda; "Türkiye'nin topyekûn demokratik dönüşümü, Türkiye'nin bağışıklığını çeşitli meydan okumalar, krizler karşısında nasıl artırdığımızı göstermektedir. Bunun sırrı millet odaklı siyaset, insan odaklı sağlık politikasıdır." dedi. 

"Salgınla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaş partisi"

Vefa Sosyal Destek Grupları varken ayrı bir çalışma yapacağım diyenler, vatandaşa bir hizmet götürmüş olmuyorlar tam tersine mücadeleyi zayıflatmış oluyorlar. Çok otoriteli mücadele, dünyanın hiçbir yerinde söz konusu değil. Kimsenin vatandaşa götürmek istediği iyilik engellenmiyor. Vatandaşa götürülen hizmetin üstüne parti damgası vurmaya gerek yok. Kişisel damga vurmaya gerek yok. Bütün imkanlar Devletin, belediyelerin bütün imkanları vatandaşındır. Şimdiki zaman, partizanlık yapma zamanı değildir. Salgınla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaş partisi." dedi. 

"Yalan haber karaborsası kurulmuştur"

Çelik, "Yalan haber karaborsası kurulmuştur. Vatandaşlarımız arasında ayrımcılık yapıldığına dair yalan haberler üretilmektedir. Bu haberlere karşı mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi. 

"Balkonlarımızda, evlerimizde var gücümüzle İstiklal Marşı'mızı okuyacağız"

Yüce Meclisin bu yılki önemli yıl dönümü için Meclis Başkanımız çok güzel bir çağrı yaptığını belirten Çelik, "23 Nisan günü saat 21.00'de hepimiz balkonlarımızda, evlerimizde var gücümüzle İstiklal Marşı'mızı okuyacağız, bayrağımızı dalgalandıracağız." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.