Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB bugünün gündem başlıkları AİLE mardin hizmet trt ekonomik güven endeksi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi

Aksakal’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "“Egemen güçlerin yeni bir paylaşım savaşı sürdürdüğü günümüzde mazlum halkların elindeki tek rehber 1919'da yakılan bağımsızlık ateşi olmuştur." dedi. 

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, yarın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aksakal mesajında;

“Egemen güçlerin yeni bir paylaşım savaşı sürdürdüğü günümüzde mazlum halkların elindeki tek rehber 1919'da yakılan bağımsızlık ateşi olmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde başlatılan ve bu topraklar üzerinde yaşayan ahalinin tümünün tek bir vücut halinde işgalci devletlerin ordularına karşı yürüttüğü mücadelenin yüz iki yıl sonra aynı inanç ve karanlıkla devam ettiğini görmek, bu toprakları toprak yapan şehitlerimizin de ruhlarını şâd etmektedir.

Şunu çok iyi biliyorum ki; iktidara kim gelirse gelsin, kadim Türk devleti sonsuza kadar yaşayacak ve yaşatılacaktır.

19 Mayıs 1919'da başlatılan ve zaferle sonuçlanan ulusal kurtuluş savaşımızın 102. yılı ve Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Allah bu millete bir kez daha Kurtuluş Savaşı kararı aldırmasın.” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.