Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Akşener: "Ben Rumeli Kızıyım. Bu Tür Üç Kağıtları Yemiyorum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'nin Keşan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kendisini bekleyen kalabalığa da seslenen Akşener, "Sayın Özgür Özel, Edirne'nin merkezinde 'Eğer bize oy vermezseniz AK Parti kazanır' dedi. Oysa Hamdi Sedefçi ileride. Yani AK Parti ve CHP yarışmıyor, İYİ Parti ve AK Parti yarışıyor." dedi. Benzer bir yarışın Ordu'da da yaşandığına dikkat çeken Akşener, "Aynı Özgür Özel, orada da 'İlle de AK Parti seçilmesin diye başkasına oy vermeyin. Kendi partinize oy verin' dedi. Ben bir Rumeli kızıyım. Bu tür üç kağıtları yemiyorum. Alışmış arkadaşlar. Birbirlerinden bir memnunlar, bir memnunlar" dedi. Akşener, Keşan Belediye Başkan Adayı Zafer Sarıkeçe için oy istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.