Öne Çıkanlar AB sakarya imf oy Yiğitler IMF Başkanı Kristalina Georgieva 18 Nisan 2022 Gündemi Çin Siyasi Danışma Konferansı Ulusal Komitesi üyesi Burteçin Zoga Nezih İlter Karaman Gündemde Bugün17 Şubat 2022 Perşembe Prof.Dr. Onur Çetin Kumbaracıbaşı

Akşener'den Kurultay Açıklaması

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, büyük bir edep ve medeni bir dille demokratik haklarını kullanmaya ve bir kongre yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Yarın bu salona biz dört aday dün aldığımız karar neticesinde birlikte geleceğiz. Ondan sonrasını suç işleyenler düşünsün” dedi.

Akşener, kongrenin yapılmasının planlandığı Büyük Anadolu Oteli’ne keşif yapmaya geldiğini fakat otel girişinde güvenlik güçleriyle karşılaştığını belirterek, şöyle konuştu:

“Yarın bu salona biz dört aday dün aldığımız karar neticesinde birlikte geleceğiz buraya. Ondan sonrasını suç işleyenler düşünsün. İlle bir salonda olması gerekmiyor kongrenin. Ülkücüleri kimse tanımamış, tanımıyorlar. Bu tam tersine bir iradeyi ortaya koymaya sebep oluyor. Bunun neticesinde tam 5,5 aydır biz kongre yapmaya çalışıyoruz. Demokrasinin ve hukukun bize verdiği bütün hakları kullanmaya gayret ederek, kongre yapmaya çalışıyoruz. Delegelerimiz, insanımız, ülküdaşlarımız, dava arkadaşlarımız büyük bir edep, haya ve medeni bir dil içerisinde bu demokratik hakkı kullanmaya çalışıyoruz. Şimdi kurultay salonuna giremedik. Kurultay salonunun kapısında bir mühür var mı yok mu bilmiyoruz. Her türlü arabanın arandığını, plakaların not edildiğini biliyoruz ama seyahat özgürlüğüne yönelik bir şey yok.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.