Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Ankara’da Barış Aydın Rüzgarı

Sivil toplum temsilcisi, tanınmış işadamı Barış Aydın Ankara’nın vekilliğine yeniden aday olurken bu kez meclise girmesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Ankara milletvekili aday adayı olan Barış Aydın’ın hedefleri arasında “Ankara’yı sağlık turizmi ile markalaştırma” ve “ileri teknoloji üssü yapma” yer alıyor.

“16 yıldır TÜGİAD başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşundaki aktif ve başarılı çalışmalarda bulunarak iş dünyasının sevgisini kazanmış bir isim olarak dikkat çeken Aydın,  Ankara’yı bir dünya kenti yapma hedefini yaşama geçirmek ve Türkiye’nin kalkınma, dünya devleti olma hamlesinde etkin rol üstlenmek için aktif politikada yer almak istediğini ifade ederek, iki önemli hedefini, “Ankara’yı bir sağlık turizmi merkezi haline getirerek, Başkent’in bu alanda markalaşmasını sağlamak ve aynı zamanda bir ileri teknoloji üssü yapmak” şeklinde açıkladı.

2015’te Ankara 1. bölgeden milletvekili adayı, 2014 yerel seçimlerinde de Çankaya Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren Aydın, Genel seçimlerde gece gündüz durmadan kapı kapı gezerek bu mücadelesini sürdürmesine karşın, sıralamadan dolayı seçimi kazanamamış ancak halkın, hemen her kesimin büyük sevgisini kazanmış ve AK Parti’nin oy oranını ciddi ölçüde artırmasına katkıda bulunmuştu. Seçim kampanyalarıyla da uzun süre konuşulan Aydın’ın bu kez meclise girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.