Öne Çıkanlar meb adana KPSS istanbul cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken Kanyon gündem özeti ayhan barut gazi bendevi palandöken

Atama Kararları Resmi Gazete’de Açıklandı

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Alparslan Bayraktar atandı.

Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Atama kararlarına göre, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Anlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Erkan Aytun, Tuğrul Biltekin’in getirilmesi uygun görüldü.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Alparslan Bayraktar atanırken, Bayraktar’dan boşalan göreve ise Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Safa Uslu getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Ferda Yıldırım, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliğine Yüksek Öğretim Kurulu üyesi Yavuz Atar atanırken, Orman ve Su İşleri Meteoroloji İkinci Bölge Müdürlüğüne Mehmet Latif Gültekin getirildi.

Kararlara göre, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdür Yardımcılığına Laçin Akçay ve Uğur Kenan Adiloğlu, İzmir 2’nci Bölge Müdürlüğüne Samsun 7’nci Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Konya 3’üncü Bölge Müdürlüğüne Turgut Aydın, Kayseri 6’ncı Bölge Müdürlüğüne Erzurum 12’nci Bölge Müdürü Şenol Altıok, Samsun 7’nci Bölge Müdürlüğüne Kenan Keskin, Trabzon 10’uncu Bölge Müdürlüğüne Selahattin Bayramçavuş, Bursa 14’üncü Bölge Müdürlüğüne Mehmet Yazıcıoğlu, Kastamonu 15’inci Bölge Müdürlüğüne Hüsamettin Özendi, Sivas 16’ncı Bölge Müdürlüğüne Aydoğan Aslan, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğüne Murat Gönenli, Kars 18’inci Bölge Müdürlüğüne Recep Yener Birlikler atandı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.