Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise terör deprem palandöken abd bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Bahçeli’den Koray Aydın Yorumu: Partimiz Açısından Hayırlı Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Koray Aydın’ın Meral Akşener’in kurmaya hazırlandığı partiye katılmak üzere MHP’den istifa etmesiyle ilgili, “Partimiz açısından hayırlı olmuştur” değerlendirmesini yaptı.

Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Koray Aydın’ın Meral Akşener’in kurmaya hazırlandığı partiye katılmak üzere MHP’den istifa etmesiyle ilgili Bahçeli, “İstifa tek taraflı bir tercihtir. Bu tercihte bulunan kişinin tercihinden dolayı saygı duymak gerekir. Partimiz açısından da hayırlı olmuştur” dedi.

“Bugünden Adres Sunan, Birilerinin Yerine Geçmeyi Planlıyor Demektir”

Bahçeli, Aydın’ın 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylarının Akşener olacağı açıklamasına ilişkin ise “2019’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bugünden adres, kimlik sunan, birilerini hava boşluğuna atıyor, yerine geçmenin planını yapıyor demektir” yorumunu yaptı.
Partide başka istifalar bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine de Bahçeli, “Kapı açık, giren girer, çıkan çıkar” yanıtını verdi.

“Siyaseti İç Çamaşırı Seviyesine Düşürmemek Lazım”

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü sırasında çekilmiş fanilalı fotoğrafı üzerinden yapılan tartışmanın sorulması üzerine, “Buna yorum gerekmez. Kim ne giyiyorsa giysin ancak siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmemek lazımdır” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu’nun 2019 için “Adayımız tanınmış biri olacak” sözlerinin anımsatılması üzerine de Bahçeli, “CHP’de herkes tanınmış insandır, herkes aday olabilir” dedi.
Bahçeli, “Sizin adayınız kim olacak, siz aday mısınız?” sorularına ise, “Benim ne zaman erken konuştuğumu gördünüz ve duydunuz” yanıtını verdi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.