Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist boyner Hudut bbp mühimmat abd TOGG Kuşadası Belediyesi Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Bakan Ağbal’dan Taşeron Soru Önergesine Yanıt

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeronların kadroya alınıp alınmayacağına ilişkin, “Yasal düzenleme çalışmaları henüz tamamlanmadı” yanıtını verdi.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan soru önergesinde, “Taşeronların kadroya geçirilmesi konusunda en son 27 Haziran’da verdiğiniz sözü ne zaman tutacaksınız?” diye sordu.
Soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı, “4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında yükleniciler tarafından çalıştırılan personelin kamuda istihdam edilmesine yönelik yasal düzenleme çalışmaları henüz tamamlanmadığından, önergede yer alan sorulara yönelik olarak herhangi bir cevap oluşturulamamıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.