Öne Çıkanlar rusya abd terörist mardin MSB hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE trt ekonomik güven endeksi ATO Başkanı Gürsel Baran PENÇEKİLİT Operasyonu

Bakan Arslan Yeni Yıla Bolu Tüneli'nde Girecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2017'ye Bolu Tüneli’nde girecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Arslan’ın yeni yıla Bolu Tüneli’nde gireceği belirtildi. 2016 yılının son gününü ziyaretler ve incelemelerle tamamlayacak olan Bakan Arslan’ın ilk durağı, PTT Ankara Posta İşleme Merkezi olacak. Arslan, PTT ziyaretinin ardından Gölbaşı’ndaki TÜRKSAT Genel Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. 2017 yılının ilk dakikalarında Bolu Tüneli Otoyol Bakım İşletme Şefliğini ziyaret edecek olan Arslan, daha sonra Etimesgut YHT Gar Kompleksini gezecek. Bakan Arslan’ın son durağı ise Esenboğa Havalimanı İtfaiye ve Karla Mücadele Merkezi olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.