Öne Çıkanlar tsk galatasaray istanbul Gara sakarya ihracat iran imf azerbaycan ak parti AB nato

Bakan Soylu: Terörle Bizi Terbiye Etmeye Çalışanlara Vereceğimiz Cevaplar Açıktır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sürekli bir pazarlık yapmaya çalıştılar, hiç buna müsaade etmedik. Şimdi 2017 yılı bizim için bambaşka bir yıl olacak. Terörle bizi terbiye etmeye çalışanlara vereceğimiz cevaplar açıktır. 2017 yılı bizim için bambaşka bir yıl olacak” dedi.

Bakan Soylu, Hakkari’de incelemeler ve ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri sırasında açıklamalarda bulunan Soylu, “Bilmenizi isteriz ki gönlümüz rahattır, terörle mücadelemiz devam edecektir, terörü tasfiye sürecimiz kararlılıkla devam edecektir, attığımız her adım buranın insanlarının rahatının teminatıdır. Attığımız her adım gençlerimizin işle buluşmasının teminatıdır. Attığımız her adım evinde evladını bekleyen, okuldan dönmesini, işten dönmesini bekleyen annenin kalbinin huzur içerisinde oluşmasının sağlanmasıdır. Attığımız her adım burada üretilenin dünyanın bir noktasına ihraç edilerek ülkenin ekonomisinin büyümesinin temin edilmesidir. Attığımız her adım, üniversitelerde okuyan ilkokullarda ortaokullarda liselerde okuyan çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde yarın işlerinde çalışması, ev bark edinebilmesi huzurlu bir hayat temin edinebilmesi ve dünyanın gelişmiş ülkelerindeki gençlerle rekabet edebilmesinin temininin sağlanmasıdır. Bunu hep beraber sağlayacağız” diye konuştu.

“’BİZ KARDEŞİZ’ DİYEN BİR LİDERİMİZ VAR”
“14 yıldır yolundan dönmeyen bir liderimiz var” diyen Bakan Soylu, “’Biz kardeşiz’ diyen bir liderimiz var. Her türlü oyunla her türlü tezgahla karşı karşıya bırakılan ama sadece milletinden aldığı güçten milletinden aldığı o büyük sahiplenmeden yarınla umutla bu toprakların birliği için, beraberliği için kardeşliği için çalışan bir liderimiz var. Bu Türkiye için büyük bir fırsattır” açıklamasında bulundu.

“2017 YILI BİZİM İÇİN BAMBAŞKA BİR YIL OLACAK”
Masaya sürekli milletin getirilmek istendiğine dikkat çeken Soylu, buna müsaade etmediklerini vurgulayarak, “Sürekli milleti getirmeye çalıştılar, sürekli bir pazarlık yapmaya çalıştılar, hiç buna müsaade etmedik. Şimdi 2017 yılı bizim için bambaşka bir yıl olacak. Terörle bizi terbiye etmeye çalışanlara vereceğimiz cevaplar açıktır. 2017 yılı bizim için bambaşka bir yıl olacak. Herkesin 2017 yılının sonunda 2018-2019-2020-2021-2022’yi, hedeflerimizle buluşturacağımız 2023’ü çok daha rahat çok daha net görebileceği, dünyaya vereceğimiz mesajlarımızı, söyleyeceğimiz sözlerin ulaşabileceği bir yıl olacak. Bunu hep beraber sağlayacağız. Hep beraber gerçekleştireceğiz. Ama buradan yükselteceğimiz ışık, Yüksekova’dan yükselteceğimiz ışık bilmenizi istiyorum ki bütün Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu ışıktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.