Öne Çıkanlar terörist Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel fenerbahçe Opeth İsrail kültür ve turizm bakanlığı Judas Priest Liaoning Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı Anket CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Başkan Yalçın'dan Büyük Ses Getiren Küresel Şeytana Karşı Uyanış Mitingi!

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 15 Ekim günü, Saraçhane meydanında düzenlediği Küresel Şeytana Karşı Uyanış mitingiyle tüm dünyaya seslendi. Türkiye'nin de büyük bir felaketin içine doğru sürüklendiğini belirten Başkan Yalçın:" Bu kirli düzene hep birlikte dur diyecek ve illetlerin oyununu bozacağız" dedi.



Başkan Yalçın, 15 Ekim Pazar günü vatandaşların heyecanla beklediği, Küresel Şeytana Karşı Uyanış mitingini gerçekleştirdi. Basın mensupları, siyasi parti temsilcileri, STK'ların ve 81 ilden gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mitingte tüm Dünya'ya seslenen Yalçın, konuşmasıyla saklanan gerçekleri gözler önüne serdi. Türkiye'yi yönetenlerin de bu kirli düzene dahil olduğunu ifade eden Yalçın şunları söyledi:" Bugün bizlere bu izni veren İstanbul Valimiz başta olmak üzere Emniyet Müdürümüz ve tüm emniyet mensuplarına, Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Daha teşekkür etmem gereken birçok kişi var hepsinin emeğine sağlık. Bizler, şeytanın bize empoze etmeye çalıştığı 81 maddeyi saymıştık. Küresel şeytan var. Amaçlarına doğru ilerliyorlar fakat bu küresel şeytana müsade eden, icraatlerine izin veren kimse yok mu? Bizi Amerika mı, İngiltere, Fransa, İspanya mı yönetiyor? Kuranımızı yakanlar mı bizi idare ediyor? Biraz da kendi insanlarımıza dokunmamız lazım. Herkesin çok güvendiği o Birleşmiş Milletler aslında Birleşmiş Milletler değil birleşmiş illetlerdir. Bizler de inadına diyoruz ki birleşmiş yürekler. Şayet biz bir araya gelmezsek, birlik olmazsak bu sisteme köle olacağız, onların kölesi olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler bu kirli düzene dur diyeceğiz. Bizler bu kirli düzeni inşa edenlerin kölesi olmayacağız, onlara hizmet etmeyeceğiz. Bu düzene bilinçli bir şekilde dur diyeceğiz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.