Öne Çıkanlar terörist İsrail fenerbahçe Opeth Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Liaoning kültür ve turizm bakanlığı Anket Judas Priest Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Başkan Yalçın: “Sözde Mitinglere Aldanmayın Türkiye Savaşı Durdurmak İçin Çabalamıyor!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, İsrail- Filistin'in arasında yaşanan saldırılara ilişkin sansasyonel açıklamalarda bulundu. Bu savaşın Hamas ve İsrail tarafından kasten planlandığını belirten Yalçın:" Türkiye de bu işin içerisinde. Sözde kınamakla, miting düzenlemekle bu savaşı durduramaz" dedi.



Başkan Yalçın, Filistin ve İsrail arasında yaşanan saldırılara ilişkin açıklamada bulundu. Filistin'i sözde temsil eden Hamas'ın İsrail ile işbirliği içerisinde olduğunu belirten Yalçın, Türkiye'nin savaşı durdurmak adına realist bir adım atmadığını ve İsrail'in en büyük destekçisi ABD'ye verdiği imtiyazlarla savaşa kapı araladığını ifade ederek şunları söyledi:" Filistin- İsrail arasındaki çatışma bizleri yakınen ilgilendiren bir gelişmedir. Hepimiz izliyoruz. Çocuklar, kadınlar göz göre göre öldürülüyor. Bu yaşanan insanlık dramına vicdanı olanlar ses çıkarıyor. Fakat bu soykırım meselesini alkışlayanlar da var. Onlar da  Birleşmiş Milletler yani Birleşmiş İlletler. Bu kuruluş zaten ülkeleri yok etmek için kurulmuş. 1948'den önce İsrail Filistin'de mülteciydi. Mülteci olan bir milletin bugün devlet olmuş gibi davranması (ki bana göre kim zulüm ediyorsa devlet değildir ) kabul edilemez.

"İSRAİL DOSTUMUZ DİYORLAR"

Dünyada artık savaşa hazır olmalıyız. Keza Dünya'da İncil, Tevrat, Kur'an meselesi var. Çalışan bir siyonist ekip var. Bunu dışarıda arıyoruz ama siyonistler içeride. Şimdi bizi yönetenler İsrail bizim dostumuzdur diyor. Fakat Kur'an-ı Kerim'de de sizler eğer Yahudi ya da Hıristiyanlarla dost olursanız onlara benzersiniz diyor. Bizim ülkemizde her şeye hükmeden bir hükümet var.

"İSRAİL'İN SUYUNU KES KÜRECİK ÜSSÜNÜ KAPAT GÖRELİM"

Bildiğiniz üzere Ben Malatyalıyım. Malatya'da ABD üssü var ve Müslüman ülkelerden atılan her roket, Malatya'da bulunan ABD üssü sayesinde durduruluyor. Buna izin veren bir zihniyetin Müslüman olması, siyonist olmaması mümkün mü? Antalya'da yaşayan bir insanı düşünelim. Manavgat suyu kime verildi İsrail'e. Sen bir suyu kesemiyorsun ama onlar şu an hastanelerde ne yapıyor? Suları, elektriği kesiyor. Sonra kahrolsun İsrail diye bağırıyorsun. Filistin için miting düzenliyorsun. Bırakın bu mitingi. Siz bu zulme uğratan zalimlerin karşısında dik durmayı öğrenin. Kürecik'teki üssü kapat, ticareti bir kes görelim.

"HAMAS'IN DA ABBAS'IN DA AMACI NEYDİ MEÇHUL"

Tekrar ediyorum bunların hepsi anlaşmalı. Bunların hepsi zaten daha önceden planlandı. Fakat kimse şunu unutmasın, Türk milleti alkışla getirir sandıkla da geri gönderir. Kim ki vatana, bayrağa, millete, peygambere, Allah'a saldırmışsa neticesinde karşı cevabını çok büyük bir şekilde almıştır ve alacaktır. Yapılan zulmün elbet son bulacağına inanıyorum Fakat burada Hamas'ta da bir çirkinlik var. Abbas ortada yok, Hamas'ın İsrail'e saldırmasında ki nihai amaç neydi. Bu zulme değer miydi? Bunların hepsi soru işaretli.

"ÖNCE SİZ SARAYDAN ÇIKIN GAZZE'YE GİDİN"

 Bugün Gazze'ye giremeyen bir İsrail vardı o İsrail'i yok ettiler. Yüz binler katlediliyor. Benim anlam veremediğim, iktidar hala ne anlayışla, hangi din ve dille yönetmeye devam ediyor. Bugün bu zulme sessiz kalıyor. Sözcüsü çıkıp da İsrail bizim dostumuz diyorsa biz teslim olmuşuz demektir. İktidarda cesaret yok. Diğer yandaşı da 24 saat süre veriyor. Süre bitiyor, hiçbir şey yapmıyor. Sonra Mehmetçik Gazze'ye diyorlar yahu neden Mehmetçik Gazze'ye gitsin, önce siz bir saraydan çıkın, Gazze'ye gidin. Orada bir gözükün, biz buradayız deyin tüm Dünya görsün. Öyle mitinglerle, sözde kınamalarla bu iş yürümez" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.