Böke: Cerattepe Bu Memleketin Direnişidir

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Artvin Cerattepe’nin bu memleketin direnişi olduğunu belirterek, “Siz kimin hükümetisiniz, halkın mı yoksa Cengiz Holding’in mi?” diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Selin Sayek Böke, Artvin Cerattepe'de yaşanan olaylarla ilgili Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

Yargı kararının hiçe sayıldığını, insanların kendi şehirlerine sokulmadığını iddia eden Böke, şöyle dedi:

“Artvin halkı doğayı, topraklarını, vatanlarını ve kendi yaşam haklarını AKP’nin bu talan iktidarına karşı korumak için seferber olmuş direniyorlar. Ancak bu kez de hukuktan sonra karşılarına polis çıkıveriyor, jandarma çıkıveriyor. Peki bu hukuksuz işi hangi şirket üstleniyor. Millete küfretmesiyle bilinen AKP’nin talan iktidarının temsilcilerinden Cengiz Holding.  Bir yandan da yandaş şirketler tarafından beslenen havuz medyası toprağı için vatanı için milleti için direnen yurtsever Artvinlilere hakaretler yağdırıyor yani yandaş şirketin beslediği medya saldırıyor, yandaş şirket hükümetin polisiyle, jandarmayla, valisiyle el ele vermiş doğayı yok ederek bu talan düzenine para kazandırmaya çalışıyor. 

Talan iktidarı yandaş holdingiyle soyuyor. Valisi, polisi, jandarmasıyla bu soygunu koruyor. Besleme medyasıyla da hakkını talep eden vatandaşlarımıza hakaret yağdırıyor. Siz kimin hükümetisiniz, halkın mı  yoksa Cengiz Holding’in mi?

Millilik bu ülkenin toprağını, ağacını, suyunu sevmekle başlar.

Artvin Cerattepe bu memleketin direnişidir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.