Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den Anneler Günü Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Ömrünü ailesi ve ülkesine adayan, önce vatan diyerek evladını peygamber ocağına uğurlamış olan şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ahirete intikal etmiş annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum." dedi. 

Bakan Bilgin Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bakan Blgin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tarih boyunca bu topraklarda sayısız kahramanlığa imza atan büyük kahramanlar yetiştiren cesur kadınlarımız, bugün de yine aynı sarsılmaz iradeyle geleceği emekleri ile inşa ediyor, çalışıyor ve üretiyorlar.

Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, milli mücadelede cepheden cepheye koşan kahramanlarımızı var eden “Zübeyde hanımlar”; “Ya istiklal ya ölüm!” düsturuyla vatanı savunan “Onbaşı Halideler”, “Kara Fatmalar”, “Efe Ayşeler”, “Şerife Bacılar”… dünün, bugünün ve yarınların kahraman emekçi anneleri...

Geçmişten günümüze, çalışmanın ve üretmenin kutsiyetini ilmek ilmek evlatlarımıza aktaran annelerimiz sayesinde gücümüze güç, umudumuza umut katarak yarınlarımıza kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.

Hayatımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran saygıdeğer annelerimizin ülkemize kattığı tüm bu kıymetli değerler için teşekkürü bir borç biliyorum.

Ömrünü ailesi ve ülkesine adayan, önce vatan diyerek evladını peygamber ocağına uğurlamış olan şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ahirete intikal etmiş annelerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.