CHP Kadın Kolları Ankara Barosu İle Protokol İmzaladı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ile Ankara Barosu Başkanlığı, YaşamHak Projesi kapsamında protokol imzaladı. Ankara Barosu, hatta ulaşan şiddet mağduru kişilere proje dahilinde adli yardım ve hukuki destek sunacak.

Türkiye’nin her yerinden şiddet gören kadın ve çocuklara yönelik 444 82 85 numaralı hat üzerinden 7/24 hizmet sunan YaşamHak Hattı’na ulaşan kişilere verilecek hizmetler arasında hukuki destek de yer almaktadır.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan şiddeti önüne geçmek için dayanışma ağlarını genişlettiklerini belirterek, Ankara Barosu ile imzaladıkları prokol ile yargı sürecinin her aşamasında eşitlikten taraf olacaklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.