CHP Kadın Kolları Artvin Barosu Kadın Hakları Merkezi İle Protokol İmzaladı

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı ile Artvin Barosu Kadın Hakları Merkezi, YaşamHak Projesi kapsamında protokol imzaladı. Artvin Barosu Kadın Hakları Merkezi, hatta ulaşan şiddet mağduru kişilere adli yardım ve hukuki destek sağlayacak.


Türkiye’nin her yerinden şiddet gören kadın ve çocuklara yönelik 444 82 85 numaralı hat üzerinden 7/24 hizmet sunan YaşamHak Hattı’na ulaşan kişilere ihtiyaç dahilinde, hukuki süreç boyunca ücretsiz destek sunulacak. 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan şiddeti, her geçen gün sağlamlaştırdıkları dayanışma bağları ve kadın mücadelesi ile sonlandıracaklarını söyledi. Kadınların yalnız kalmadığı, haklarını sonuna kadar savunduğu bir toplum mücadelesi verdiklerini belirten Nazlıaka: “Uygulanmaktan imtina edilen hukuk kurallarını eşit bir yaşam için tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.