Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye çukurova belediye başkanı soner çetin vakıfbank

CHP Kadın Kolları Görevi Devraldı

CHP Kadın Kolları’nın yeni Genel Başkanı Fatma Köse, görevi devraldı. Köse, “Bundan sonra evler, sokaklar, caddeler, alanlar, salonlar, tarlalar çalışma alanımız olacak” dedi.

Parti genel merkezinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye mazbatasını verdi. Kadın Kolları kurultayının “Birlik, Barış ve Başarı” sloganı ile yapıldığını anımsatan Sındır, “Bu yarışta bir arkadaşımız öne çıktı ancak diğer arkadaşlarımız da Sayın Köse’nin yanındalar, yol arkadaşlığımız devam ediyor. Biz birlikte olmak zorundayız” dedi. Sındır, kadın kollarının yeni yönetimine başarılar diledi.

Kadın Kolları’nın yeni Genel Başkanı Fatma Köse de, amaçlarının yoldaşlık duygusunu güçlendirerek, CHP bayrağı ile iktidara yürümek olduğunu belirterek, bir önceki yönetimine mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Köse, “Bayrağı büyük bir sorumlulukla taşıyacağımızdan emin olunmasını istiyoruz. Bundan sonra evler, sokaklar, caddeler, alanlar, salonlar, tarlalar çalışma alanımız olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.