Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

CHP Kurultayında PM’de 10 Kişi Kılıçdaroğlu’nun Listesini Deldi

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde gerçekleşen Parti Meclisi seçiminde 10 kişi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.

Kılıçdaroğlu’nun 52 kişilik anahtar listesini delen isimler şöyle: Necati Yılmaz, Gökhan Günaydın, Tuncay Özkan, Haluk Pekşen, Ali Şeker, Erdal Aksünger, Gaye Usluer, Eren Erdem, Müslim Sarı, İlhan Cihaner.

Ancak listenin son şeklini cinsiyet ve gençlik kotası belirleyecek. Bu durumda listenin son sırasında yer alan Müslim Sarı ve İlhan Cihaner’in PM üyeliklerini kaybedebilecekleri ifade ediliyor. Bu durumda Gökçe Gökçen, Erbil Aydınlık PM'de asıl üyelik hakkını elde edebileceği kaydedildi. CHP'nin iki gün süren 36. Olağan Kurultayı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.