Öne Çıkanlar Peugeot Motorcycles enflasyon fenerbahçe EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha

CHP'li İrgil: Bu Bayram Ülkemize Adalet Getirsin

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, “Her alanda ve her mağdura adalet dileklerimle tüm halkımızın bayramını kutlarım” dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan Dr. İrgil yayınladığı mesajında şu ifadelerde bulundu:

“Yokluk, yoksulluk, işsizlik, iş güvencesizliği, sorgusuz ihraçlar, yaftalamalar, baskılar, hak gaspları ve toplumun geneline yayılan mağduriyetlerle yaşamaya alıştırılmaya çalışılıyoruz.

Merhamete, insaf ve vicdana, huzura, insanca yaşamaya, eşit ve adil uygulamalara, haklının haklılığının teslimine, toplumun iyiliğine ve sağlığına ihtiyacımız giderek artıyor. Ben bu bayramın ülkemize en başta adalet getirmesini diliyorum. Görmeyen, duymayan, bilmeyen insanlarımızın bir nebze olsun vicdanlarının harekete geçmesini diliyorum. Bu toplumu göz göre göre uçuruma itmeye çalışanlara insaf diliyorum. Adım adım yaşanan adaletsizliklerin son bulması, her bir mağdura adalet getirmesi dileğiyle tüm halkımızın bayramını kutluyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.