Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

CHP'nin 8 Mart Kutlamasındaki LGBT Bayrağı Tepki Çekti

ANKARA (ANKA) - CHP'nin 8 Mart Kadınlar Günü kutlama mesajında lgbt bayrağı açılan görüntüler paylaşması tepki çekti.



CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir sosyal medya mesajı yayınladı. Mesaja eşlik eden görüntülerde bir grup kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yürüyüşü yaparken görülüyor. Kadınlar "Hükümet İstifa!", "İş ve Gelir Güvencesi İstiyoruz/İşçi-Emekçi Kadın Komisyonları", "Kadınlar Devrim İstiyor" pankart ve dövizleri görüldü. Kısa videoda kadın cinayetlerini işleyenlerin iktidar tarafından korunduğu iması yapıldı.

Görüntülerde yürüyen kadınların ön safında lgbt bayrağı olarak lanse edilen bayrağın açılması ise sosyal medya kullanıcıları arasında tepkiye neden oldu. Vatandaşlar mesajlarla CHP'yi sosyal medyadan kamuoyuna verdiği mesajlarda toplumun asgari ahlaki standartlarını göz önünde bulundurmaya davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.