Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları fetö

CHP'nin Anketlerinde Ters Sonuç CHP'yi Kızdırdı !

-CHP'li veya CHP kanadına yakın üç ismin sosyal medyada düzenlediği anketlerden iktidara yarayan sonuçların çıkması partilileri kızdırdı. Anketlerde CHP genel merkez iddialarının ters köşeye yatması "CHP Bülent Ecevit Parti Okulu ne iş yapar, Bülent Ecevit Parti Okulu'na 'teknoloji' dersi konulsun" şeklinde talep ve yorumlara yol açtı.



ANKARA(ANKA)- CHP'li veya CHP kanadına yakın üç ismin sosyal medya üzerinde düzenlediklerin anketlerden iktidarın görüşlerini destekleyen sonuçların çıkması partilileri kızdırdı.

-BİLİM DANIŞMANI BUNU YAPARSA...

Eski politikacı Fikri D. Sağlar sosyal medya üzerinden "AKP erken seçim istemiyor, milletin böyle bir talebi yok diyorlar. Sizlere sormak istiyorum. Erken seçim istiyor musunuz?" soruları ve iki seçeneğin bulunduğu bir anket düzenledi.

Fikri D. Sağlar'ın anketine 20 bin kişi oy kullandı. Vatandaş yüzde 65 oranda "Hayır olmasın" şeklinde oy kullanarak muhalefetin beklentisini suya düşürdü. Vatandaşların yüzde 35'i erken seçim istedi.

Bu arada muhalif kanadın önde gelen isimlerinden Fikri Sağlar'ın Türkiye Barolar Birliği "Bilim Kurulu"nda "danışman" ve CHP (SHP) milletvekili olduğu dönemde de "TBMM Milli Eğitim Komisyonu" üyesi olduğu öğrenildi.

-CHP'LİLER NEDEN İKTİDARIN İŞİNE YARAYACAK ANKETLER YAPIYOR?

Bir diğer anketi ise Barış Yarkadaş düzenledi. Yarkadaş takipçilerine "Hükümetin Rusya politikasını..." nasıl bulduklarına ilişkin anket düzenledi.

71 bin 540 kişinin oy kullandığı ankete vatandaşların yüzde 76'sı "Doğru buluyorum" şeklinde cevap verdi. yüzde 10 "Yanlış buluyorum"; yüzde 5.2 "Fikrim yok", yüzde 9.1 ise "İlgilenmiyorum" dedi.

-"BÜLENT ECEVİT PARTİ OKULU" NE İŞ YAPAR?

Bir diğer gazeteci Can Ataklı'nın sosyal medyada düzenlediği ankette ise yine iktidarın hoşuna gidecek sonuç çıktı. Can Ataklı "AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Bizim ayçiçeği, zeytinyağı böyle bir sorunumuz yok. Muhalefet ülkemizi darda, zorda göstermek adına böyle bir kampanya yürütüyor. Peki yağ kuyruklarının sorumlusu kim?" şeklinde "yorumsal" bir anket düzenledi.

30 bin vatandaşın oy kullandığı Can Ataklı'nın anketinde kuyrukların sorumlusu olarak vatandaş yüzde 71.9 oranıyla CHP'yi gösterdi. "Dıj Güçler" yanıtı yüzde 11.1; "AKP" yanıtı ise yüzde 17 oy aldı.

-VATANDAŞ: "PARTİ OKULU AKŞAM YEMEĞİ RANDEVULAŞMASI İÇİN KULLANILMASIN!"

Anketlere iktidarın işine yarayan sonuçlar çıkmasıyla birlikte CHP'li veya CHP kanadına yakın isimlere tepki yağdı. Vatandaşlar Ayrancı'da eski Çevre Sokak'ta restoran karşısında bulunan CHP eski genel merkezinde açılan "Bülent Ecevit Parti Okulu"nun ne iş yaptığını sorarken, bu okuldaki derslere "Teknoloji Okuryazarlığı 101" dersi konulmasını talep ettiler. Vatandaşlar önerilerini "Parti okulu birlikte yemek randevulaşması için kullanılmasın, ciddi ve disipliner eğitim verilsin" biçiminde ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.