Öne Çıkanlar rusya terörist abd MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi

CHP Sözcüsü Öztrak: “Erdoğan Yine Üreticiyi Değil, Bir Avuç Karteli Sevindirdi”

CHP Sözcüsü Öztrak, "Sayın Genel Başkanımız bundan 2 ay önce, fındık için en az 35 liralık fiyat açıklanmasını istedi. Tüm bölge de bu fiyatı talep etti. Ama Erdoğan yine üreticiyi değil, bir avuç karteli sevindirdi." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sayın Genel Başkanımız bundan 2 ay önce, fındık için en az 35 liralık fiyat açıklanmasını istedi. Tüm bölge de bu fiyatı talep etti. Ama Erdoğan yine üreticiyi değil, bir avuç karteli sevindirdi." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.