Öne Çıkanlar galatasaray istanbul tsk ak parti ihracat AB iran imf azerbaycan nato ukrayna sakarya

CHP’de Gensoru İçin Sıkıyönetim

CHP, Meclis Genel Kurulu’nda bugün görüşülecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki gensoru önergesi için adeta sıkıyönetim ilan etti.

Meclis Genel Kurulu’nda bugün İçişleri Bakanı hakkındaki gensoru önergesi görüşülecek. CHP Grubu, milletvekillerine dün akşam TBMM Genel Kurul çalışması hakkında gönderdiği elektronik posta da gensoru görüşmelerine eksiksiz ve mazeretsiz olarak katılmalarını istedi.

Mesajda, “Yarın bütçe görüşmelerinin son günü olup bütçe görüşmelerinin ardından Grubumuzun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında verdiği gensoru görüşülecektir. Sayın Genel Başkanımızın da görüşmeler esnasında mecliste bulunacağından bütçe görüşmeleri ve oylaması ile gensoru görüşmeleri ve oylaması sırasında tüm milletvekillerimizin eksiksiz ve mazeretsiz olarak Genel Kurul çalışmalarına katılmaları son derece önemlidir. Görüşmelerin başlangıç saat: 14:00'dır. Tahmini bitiş saati gece yarısından sonradır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.