Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

CHP’li Kaftancıoğlu Şehit Yakınları ve Gazilerle Buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi’ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.  

CHP’li Kaftancıoğlu, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Kaftancıoğlu’nun ziyareti sırasında terörle mücadelede şehit düşen oğlu hakkında konuşan baba, “Şehitler arasında ayrım yapılıyor. Şehitler sizden bizden diye ayrıştırılıyor. Ben bunu hazmedemiyorum artık” dedi. Terörle mücadele operasyonunda bacağını kaybeden bir gazi, daha rahat yürüyebilmesi için protez ihtiyacı olduğunu belirterek, “300 bin lira gibi bir para istiyorlar protez bacak için. Çok az bir kısmını karşılıyor devlet geri kalanını benim ödemem gerektiğini söylüyorlar. Benim böyle bir gücüm yok” ifadelerini kullandı.

-“HER ZAMAN BENİ ARAYABİLİRSİNİZ”-

Görüşmede paylaşılan sorunları ve talepleri not alan Kaftancıoğlu ise “Bu topraklar için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi siyaset üstü bir bakışla halkımızın bağrında tutmak ve hak ettiklerini bir lütuf gibi değil sosyal devletin bir gereği olarak yerine getirmek sorumluluğumuz ve vazifemiz. Sadece bu ziyaretle sınırlı değil dertlerinizi de sevinçlerinizi de paylaşmak için her zaman beni arayabilirsiniz. Ben hiçbirini birbirinden ayırmadan tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.