Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan çin bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları fetö

CHP’li Şeker: Saklama, Adaletten Kaçırma Var

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Berkin Elvan’ın 3 yıl önce bugün vurulduğunu belirterek, “Burada bir saklama, adaletten kaçırma var. 3 yıl oldu artık adalet önünde bu cinayeti işleyenler hesabını vermelidir” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan ile birlikte TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Berkin Elvan’ın vurulma anı olduğu ifade edilen görüntüler izletildi.

“3 yıl önce tam da bugün Berkin maalesef görüntülerde de izlediğiniz gibi vuruldu” diyen Şeker, şöyle devam etti:

“O gün bugündür adalet arayışı sürüyor. Burada gördüğünüz gibi doğrudan hedef gözeterek doğrudan yaralamak amacıyla bir ateşli silah olarak kullanıldığını görüyoruz. Burada emir veren belli. Görüntülerde gördüğünüz gibi talimatı veren o gaz fişeklerini teslim eden kişilerin kim olduğu belli. Bu Berkin’in katilinin kim olduğunun bilgisini 3 sene geçmesine rağmen hala vermediler. Burada bir saklama, adaletten kaçırma var. 3 yıl oldu artık adalet önünde bu cinayeti işleyenler hesabını vermelidir.”

“Hepsinin Benim Çocuğumun Kanında Parmağı Var”

Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan da, “Benim çocuğumu vuranlar çok belli, benim çocuğumu vuran o, bunların hepsinin benim çocuğumun kanında parmağı var. Ayrıca bunlar tetikçi. Benim çocuğumun emrini veren kimse benim çocuğumun katili odur. Bu ülkenin dönemin başbakanı, şimdi cumhurbaşkanı. Göndersin polislerini, katillerini benim kafama da sıksın” dedi.

Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan konuşmakta güçlük çekti, gözyaşlarına hâkim olamadı.
 

Anahtar Kelimeler:
ChpAli şekerBerkin Elvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.