Çıray: Yeniden Ve Tek Genel Başkan Adayı Akşener

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, “Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği; Genel Başkanımızın, kongrede ‘Delegelerin önerisiyle’ yeniden ve tek Genel Başkan Adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Çıray, bugün Genel Başkan Meral Akşener başkanlığından toplanan Başkanlık Divanı toplantısına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Toplantıda, 12 Ağustos’ta yapılacak olan 2’nci Olağanüstü Kongrenin değerlendirildiği ve hazırlıklar için teknik ekipler oluşturulduğunu belirten Çıray, “Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği; Genel Başkanımızın, kongrede ‘Delegelerin önerisiyle’ yeniden ve tek Genel Başkan Adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir” ifadesini kullandı.

Daha önce medya aracılığıyla millete tebliğ edilen kararın, Başkanlık Divanı toplantıda İYİ Parti lideri Akşener’e arz edildiğini dile getiren Çıray, “İYİ Parti’nin gündeminde, 12 Ağustos’taki kongremiz ve yerel seçim çalışmaları vardır” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.