Öne Çıkanlar ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı İsrail CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır

“Cumhur İttifakının Listelerde Olmasa Bile Gönüllerde Devam Edeceğine İnanıyorum”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhur ittifakının mahalli idareler seçimlerinde listelerde olmasa bile gönüllerde devam edeceğine inanıyorum. Biz bu ittifaka hiçbir zaman sandık ittifakı gözüyle bakmadık. Bugün de öyle bakmıyoruz. Kendi adaylarımızla girdiğimiz yerlerden, en azından mümkün olanlarda bu ittifakı yaşatmanın yollarını arayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında Mart ayında yapılacak yerel seçimlere işaret ederek şöyle dedi:

“Sayın Bahçeli’ye de huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum çünkü milli olma, yerli olma şuurunu yakalamak tabii her yiğidin karı değil. Bay Kemal’in de zaten böyle bir derdi yok. Cumhur ittifakı işte bunun en güzel örneğidir. Cumhur ittifakını basit bir seçim ittifakı olarak görenler de yanılıyor. Cumhur ittifakı milli ve yerli duruş sahiplerinin, ülkenin meseleleri karşısında gösterdikleri dayanışmanın adıdır. Cumhur ittifakının mahalli idareler seçimlerinde listelerde olmasa bile gönüllerde devam edeceğine inanıyorum. Biz bu ittifaka hiçbir zaman sandık ittifakı gözüyle bakmadık. Bugün de öyle bakmıyoruz. Kendi adaylarımızla girdiğimiz yerlerden en azından mümkün olanlarda bu ittifakı yaşatmanın yollarını arayacağız.

Sizlerden ve teşkilatlarımızdan ricam; mahalli idareler seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızda tek ölçümüzün en doğru adayla milletimizin karşısına çıkıp en yüksek oyu elde etmek şeklinde olmasıdır. Adaylarımızın klasik belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyeciliği de en güzel şekilde anlayacak ve uygulayabilecek isimler olmasına önem vereceğiz. Bu vasıflara sahip milletimizin gönlünde karşılığı olan ve AK Parti’nin değerleriyle çelişmeyen her isim bizim için makbüldür.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.