Öne Çıkanlar fenerbahçe Peugeot Motorcycles enflasyon EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünyanın İlk Elektrikli Seri Üretim Ve Sürücüsüz Otobüsünün Tanıtım Programına Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın ilk elektrikli seri üretim ve sürücüsüz otobüsünün tanıtım programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısına, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dünyanın ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsü Atak Electric ile gittiklerini bildirdi.

Twitter hesabından elektrikli otobüsün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki test sürüşünü gerçekleştirdikleri esnada çekilen görüntüleri paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabine toplantımıza, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dünyanın ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsü Atak Electric ile gidiyoruz." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.