Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul İçin Ne Yapsak Azdır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Avcılar mitinginde yaptığı konuşmada; “İstanbul için ne yapsak azdır. 94’ten bu yana ne yaptığımızı biliyorsunuz. Biz, sizleri hiçbir zaman yalnız koymadık. Ama CHP zihniyetinin de ne yaptığı belli” dedi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde İstanbul’u, CHP’li belediye yönetiminden çöp dağları, susuzluk ve hava kirliliği sorunlarıyla devraldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu sorunları çözdüklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP demek çöp, çukur, çamur, çarpık yapılaşma demektir. Avcılar bunlardan çok çekti. Artık gelin Avcıları da bu 4-Ç’den kurtulalım” dedi.

“İSTANBUL’A ÂŞIĞIZ, BİZ BU ŞEHRİN DERTLİSİYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a âşık olduğunu vurgulayarak, “Bu şehri ömrümüz oldukça gönül tahtımızda yaşatmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu şehre âşığız, biz bu şehrin dertlisiyiz. Bu şehir için 40 yıldır gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz. Ömrümüzü bu şehre vakfettik, inşallah bu şehirde doğmak da yaşamak da hatta ölmek de mutluluk sebebidir” şeklinde konuştu.

İstanbul’a aşkla hizmet ettikleri için hiç yorulmadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine bir İstanbul âşığı olan Binali Yıldırım’ı büyükşehir belediye başkanı, İbrahim Ulusoy’u da Avcılar belediye başkan adayı gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar’da gerçekleştirilen yatırımlardan örnekler vererek, 200 yataklı Avcılar Devlet Hastanesi’nin inşasının sürdüğünü, Ambarlı İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisi ile tüm bölgenin denizinin temizlendiğini anlattı.

AVCILAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR

Avcılar’ın çehresini değiştirecek yatırım, hizmet ve eserlerin bugüne kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi eliyle gerçekleştirildiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, millet bahçeleri, millet kıraathaneleri, spor kompleksi gibi hizmetlerin yapımına başlanacağını sözlerine ekledi.

Avcılar İspark Alanı’nı kent meydanı hâline getireceklerini ve bu meydanı Ambarlı Sahili’ne bağlayacaklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dijital kütüphane, akıllı bisiklet sistemlerine sahip bisiklet yolu gibi eserlerin de Avcılar’a kazandırılacağını kaydetti.

Yeşilkent ve Tahtakale’nin imar sorununu da en kısa sürede çözeceklerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tüm mahallelerde gençlerimiz ve çocuklarımız için pek çok özel projemiz var. Bu hizmetlerin hepsi Avcılar halkına analarının ak sütü gibi helal olsun. Yeter ki bunları hayata geçirecek bir irade olsun. O da AK Parti” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar halkından İstanbul’da büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde Binali Yıldırım’a, ilçe belediye başkanlığı seçiminde de İbrahim Ulusoy’a destek istedi.

Anahtar Kelimeler:
MitingAvcılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.