Öne Çıkanlar istanbul terörist recep tayyip erdoğan haberleri almanya diyarbakır PENÇEKİLİT Operasyonu Erdoğdu YKS Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ yunanistan afad Aşkın Bununla Ne İlgisi Var (Whats Love Got to Do with It)

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlama Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal mesajında;

“Toplum huzurunun sağlanmasında, iç güvenlik hizmetlerinin titizlikle yerine getirilmesinde olduğu gibi, terör yapılarının çökertilmesinde de büyük emek sarf eden Polis teşkilatımızın 176 yıldır aynı inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü çalışmaları takdir ve şükranla karşılıyorum.

Gece gündüz, yaz kış demeden, yağmur çamur, kar boran dinlemeden yeri geldiğinde aziz vatan uğruna canını feda eden cefakâr Polislerimizin "10 Nisan Polis Gününü" yürekten kutluyorum.

Şehitlik mertebesine kavuşmuş olan kardeşlerimizi bir kez daha minnetle yâd ediyor Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize bundan sonraki ömürlerinde sağlıklı yaşam diliyorum.” sözlerine yer verdi.

https://twitter.com/OnderAksakal/status/1380762411330854914

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.